Odmor

 

 

Aktivni odmor

 

 

Aktivni odmor

SLOBODNO PENJANJE – GAJINA PEĆINA – udaljeno 5 km od nas
https://www.facebook.com/1on1extreme.adventure

BICIKLISTIČKE STAZE - Čitavo područje Plitvičkih jezera iznimno je atraktivno za vožnje biciklom zbog prekrasnog krajolika i šumskih prostranstava. Za sve ljubitelje cikloturizma izrađene su biciklističke karte i rute. 
http://cikloturizam.tzkz.hr

PAINTBALL, MILITARY DRILL, VOŽNJA QUADOM - Dinamičan i uzbudljiv pristup organiziranja raznih aktivnosti u prirodi nudi „Aktivni odmor Karlovac - paintball, ATV – vožnje, biciklizam, streličarstvo, military drill, nordijsko hodanje…
http://www.aktivni-odmor.com

JAHANJE NA RANČU „ JELOV KLANAC“ – Netaknuta priroda uz rub Nacionalnog parka Plitvička jezera, ljepote dolina rijeka Gacke i Like, Krbavsko polje, neukrotiva ljepota Parka prirode Velebit te nacionalnog parka Sjeverni Velebit, pružaju nezaboravan doživljaj svim ljubiteljima prirode i prijateljima konja.
http://www.horseriding-croatia.com

SKIJALIŠTE MUKINJE – Skijalište je udaljeno od nas 4km i nalazi se na 700 m nadmorske visine. Staze su rekreativne, pogodne za početnike, rekreativce i djecu. Osnovna duljina staza, odnosno spusta je 500-600 m. Duljina vučnice: 360 m. Kapacitet od 400 osoba/sat. Mogućnost iznajmljivanja opreme (skije, pancerice, saonice). Besplatno parkiralište.

MRSINJ GRAD – U neposrednoj blizini NP Plitvička jezera, smjestio se MRSINJ. Markirana staza na Mrsinj grad počinje na ulasku u Korenicu iz smjera Plitvičkih jezera. Prva oznaka nalazi se na Ličkoj magistrali. Staza dalje ide Ulicom bana Derenčina, iza zadnjih kuća uspinje se livadom i zatim stazom kroz šumu preko više manjih livada do vrha točke. Uspon je postupan i ujednačen, u posljednjoj etapi strm, a do vrha se stiže za sat i 20 minuta laganog hoda. S Mrsinja se pruža prekrasan vidik na Korenicu i Koreničko polje, te Plješivicu s vrhom Golom Plješivicom (1646 m.n.v.)

RAFTING KORANA - plovidba rijekom Koranom u raftoviima preko mnoštva divljih i neukrotivih brzaka i sedrenih barijera na kojoj ćete osjetiti navalu adrenalina i uzbuđenje ovog sporta. Plovidba je isključivo po nepristupačnom dijelu rijeke Korane što ovaj izlet čini još ekstremnijim, nezaboravnim i avanturističkim. Prolazak kroz najteži i najbrži dio rijeke Korane , dužine 10-ak kilometara. Prolazi se kroz prekrasne kanjone rijeke, i u čitavom toku nema naseljenog mjesta.
http://mirjana-rastoke.com/hr/packages/rafting_korana